Daily Beauty Products Every Working Woman Needs
maart 7, 2020 Beauty For Work

3 essentiële beauty producten voor de werkende vrouw

3 essentiële beauty producten voor de werkende vrouw
3 essentiële beauty producten voor de werkende vrouw

Je hebt niet veel makeup nodig om goed voor de dag te komen. Toch zijn er essentiële beauty producten die je dagelijks zou moeten gebruiken als werkende vrouw. Deze beauty producten zorgen niet alleen voor een mooie en gezonde huid, ze maken ook je professionele imago compleet en geven je die naturelle gezonde glow. Ontdek snel de 3 essentiële beauty producten voor de werkende vrouw.

Essentiële beauty producten voor de werkende vrouw

1/ Een beschermende en ondersteunende dagcrème

Je beauty routine zou standaard moeten starten met een gezonde, gereignigde en gehydrateerde huid. Een goede skincare routine is essentieel en minstens even belangrijk als make-up. Een goede dagcrème is aangepast aan je huid en je leeftijd. Dit om de de nodige ondersteuing te bieden bij het verouderingsproces van onze huid. Bovendien wordt onze huid dagelijks blootgesteld aan diverse negatieve externe factoren, vooral als professional. Denk maar aan uitlaatgassen, blauw licht van gsm’s en laptops, airconditioning, verwarming, … Daarom is een kwaliteitsvolle dagcrème enorm belangrijk om je huid te beschermen tegen deze externe factoren.

Momenteel gebruik ik de Aurage Hydra Lift 30+ van Mylène. Mylène heeft diverse anti-ageing dagcrèmes (of zoals zij het noemen: well-ageing) die beantwoorden aan de leeftijdsgebonden behoeften van de huid. Zo is er een aangepaste dagcrème voor 30+, 40+, 50+, 60+ en 70+. Bovendien biedt elke dagcrème bescherming tegen blauw licht, UV- en IR-stralingen.

Een beschermende en ondersteunende dagcrème is de basis van elke make-up routine.

2/ Mascara voor een open blik

Als je niet te veel tijd en moeite wilt steken in je make-up routine – omdat je er geen tijd voor hebt of gewoon geen make-up persoon bent – is het absolute minimum aan make-up dat je moet gebruiken een mascara. Het geeft je een open, frisse, wakkere en vriendelijker blik. Ten zeerste aangeraden in een professionele omgeving waar eerste indrukken en oogcontact enorm belangrijk zijn.

3/ Een bronzer als finishing touch

Een bronzer geeft je huid een extra glow die je vooral na een vroege ochtend goed kunt gebruiken. Ook doorheen de dag kun je een bronzer gebruiker om je snel even terug op te maken voor een meeting, presentatie of een after work. In enkele seconde zie je weer fris uit en is de vermoeidheid op je gezicht volledig verdwenen. Zorg er dus voor dat je steeds je bronzer en blusher brush in je handtas of kantoorlade hebt liggen.

Gebruik jij deze essentiële beautyproducten al op dagelijkse basis?

Share: